پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

ترکیه شهرک‌سازی جدید صهیونیست‌ها را محکوم کرد

ترکیه شهرک‌سازی جدید صهیونیست‌ها را محکوم کرد وزارت خارجه ترکیه ضمن محکوم کردن تصمیم تل‌آویو برای ساخت حدود ۶ هزار واحد مسکونی در کرانه باختری، گفت چنین اقداماتی پایه‌های راهکار دو دولتی را تضعیف می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، تصمیم کابینه رژیم موقت صهیونیستی برای تایید طرح ساخت نزدیک به ۶ هزار واحد مسکونی جدید در شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری، با واکنش تند آنکارا همراه شد.

 

وزارت خارجه ترکیه بامداد سه‌شنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که آنکارا موافقت تل‌آویو با ساخت حدود ۵ هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی جدید در کرانه باختری اشغالی را محکوم می‌کند.

 

رژیم جعلی صهیونیستی که پیش از این به تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست‌های اردن و مصر وعده داده بود شهرک‌سازی را متوقف می‌کند، مطابق معمول، خلف وعده کرده و مجوز ساخت حدود شش هزار واحد مسکونی جدید را صادر کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در بیانیه آنکارا آمده است: «واضح است که شهرک‌سازی‌های غیرقانونی که از ابتدای سال تاکنون از مرز ۱۳ هزار واحد مسکونی گذشته و رکورد جدیدی را به ثبت رسانده است، به‌طور جدی پایه‌های راهکار دو دولتی و چشم‌انداز صلح پایدار را تضعیف می‌کند».

 

بر این اساس، آنکارا از رژیم تروریست صهیونیستی خواست فوراً برنامه‌ها برای ساخت شهرک‌هایی که حقوق فلسطینیان را نقض می‌کند، متوقف نماید.

 

صهیونیست‌ها مدعی هستند که این اقدام اشغالگرانه، پاسخی به عملیات شهادت‌طلبانه هفته گذشته در شهرک «عیلی» است که به هلاکت چهار صهیونیست و زخمی شدن چهار نفر دیگر منجر شد. مهند شحادة و خالد صباح مجریان این عملیات بودند.

 

دولت آمریکا نیز که پشت پرده از اشغالگری صهیونیستها حمایت می‌کند، اخیرا مدعی شد که به کابینه صهیونیستی در خصوص احداث هر گونه شهرک جدید هشدار داده است. برخی از مسئولان صهیونیست اما گفتند که آمریکا را در جریان این تصمیم قرار داده‌اند و تا پایان سال جاری میلادی، ساخت هزاران واحد صهیونیستی دیگر تصویب خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار